logo

Login FormAktuális mérkőzések


2014.02.08. UVSE - BVSC Vízvári kupa PDF Nyomtatás E-mail
2014. február 11. kedd, 10:13

Néhány érdekesebb pillanat a mérkőzésről:

 
Indulhatunk a Vízvári György kupán PDF Nyomtatás E-mail
2014. február 02. vasárnap, 12:55

Thumbnail
Az elején még volt egy kis hirig...

Tegnap a 2014. évi Vízvári György kupa előselejtezőjét tartották a Szőnyi úton. A BVSC ugyanis benevezte 99-es csapatát a serdülő kupába, amivel 17-re emelkedett a létszám, ezért fiaink a Cegléd serdülőivel csaptak össze, hogy további játéklehetőséghez jussanak a jövő hétvégén csoportkörökkel kezdődő tornán.

A két évnyi korhátrányból fakadó termetbeli különbségek miatt viszonylag nehéz mérkőzésre számítottam, de hamar kiderült, hogy olyan gyorsasági fölényben vannak a mieink, amelyet a vendégek képtelenek erővel ellensúlyozni (szinte minden támadásunkban megúszott valaki). A félidőig még úgy-ahogy tartották magukat a ceglédiek (6-2), de utána egyre kisebb ellenállást fejtettek ki, miközben lövéseik rendre csemegének bizonyultak kapusunk számára.

A vége 20-2 lett a BVSC javára, amellyel részt vehetünk a jövő szombati csoportküzdelmekben (rögtön a nagy esélyes Újpest ellen vízbe szállva).

 

A mérkőzés képei itt elérhetők: http://20140201cegled.ritz.fotoalbum.hu/

Módosítás dátuma: 2014. február 02. vasárnap, 13:06
 
Kiemelkedő teljesítménnyel vezet a BVSC a gyermek korosztályban PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 05. vasárnap, 16:15

Thumbnail
Renátó: Andris, oda ne nézz! Labdává váltam!

Az országos fiú bajnokságokban idén is változott a lebonyolítási rend. Ezúttal az A csoport (korábbi felsőház) az első kör után kettéoszlik, s az így kialakuló két kisebb csoportban először visszavágókra kerül sor, majd a kialakult sorrend alapján újabb oda-visszavágókat játszanak egymás ellen a csapatok (összesen tehát még három kisebb kör van hátra). Ha az őszi "kvalifikációs" szakaszban az 5-8 helyezett csapatok között három pontnál kisebb különbség alakult csak ki, akkor ők először visszavágókon döntik el, ki kerül a felső hatosba. Ha jól számoltam, akkor mindhárom korosztályban kellett volna ilyen mérkőzéseket tartani, de ezekről még nem hallottam. A csoportbontások korosztályonként történnek, tehát nem vonják össze a három (ifi, serdülő, gyermek) bajnokság eredményeit, így tavasszal külön fognak utazgatni a különböző évfolyamok.

Andris révén leginkább a gyermek bajnokság (99-esek) foglalkoztatott, s örömmel tapasztaltam, hogy a BVSC eddig megállíthatatlanul menetelt. Debrecen: idegenben 14-7; Honvéd: 17-3, jóllehet ellenfelünk korábbi centere idén már a Vasast erősíti; Fradi: 11-5; Eger: 14-11 idegenben; Vasas: 10-4; KSI: 17-6, bár Balu betegség miatt nem játszott; Újpest: 10-5, de sajnos itt Sugi összeverekedett Kupferschmidt Norbival, ami három meccses eltiltást vont maga után.

Módosítás dátuma: 2014. január 05. vasárnap, 16:43
Bővebben...
 
Kevés meccs, UVSE győzelmek a leány utánpótlásban PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 05. vasárnap, 16:07

Thumbnail
Újra gól hazaadásból

A serdülő és ifi leány bajnokságokban talán a hazai és nemzetközi kupák miatt ősszel alig rendeztek mérkőzéseket. A serdülők négy, míg az ifik három meccset játszottak, ráadásul eddigi ellenfeleink nem okoztak túl sok fejtörést az UVSE-nek.

December 8-án azonban az egriek vendégeskedtek a Hajós Alfréd Sportuszoda fedett medencéjében, s nem törődve holmi papírformával serdülőben megizzasztották a mieinket. Ehhez persze az is kellett, hogy a játékvezetés merőben különbözzön a pár nappal korábban vívott felnőtt összecsapásokhoz képest, így pár perc játék után azon kaptuk magunkat, hogy mind Panka, mind Szonja két hibán áll, s a kiállítási arány 6-2 a vendégek javára. Ez egyértelműen zavart okozott, az Eger döntetlenre hozta az első negyedet. Innentől jóval óvatosabban játszottak kulcsembereink, ráadásul gyakran csak egy-egy percre, "gólt lőni" jöttek vissza a vízbe. Végül 10-5-ös vezetést követően 12-9 arányban győzött az Újpest.

A mérkőzésen jelentős "légi" fölényben játszottak lányaink, több keresztpasszt is lehúztak, amelyből a leglátványosabb kétségtelenül a Panka által levadászott (majd belőtt) hazaadás volt. De nekem nagyon tetszett az utolsó negyedben a szinte az alapvonalról indított beadása is, amely pontosan kézre érkezett két védő közé, s amit Szonja némi kivárással védhetetlenül tett a kapuba. Digititkára válogatja, de meglehetősen ritkaságszámba megy, hogy lekönyveljenek egy-egy gólpasszt, ez azonban még a jegyzőkönyvbe is bekerült.

Módosítás dátuma: 2014. február 02. vasárnap, 15:22
Bővebben...
 
Vereségekkel zártuk az őszi szezont a felnőtt bajnokságban PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 05. vasárnap, 15:32

Thumbnail
Csatakiáltás a Szentes elleni meccsen

A novemberi szegedi bajnoki után még könnyedén nyert az UVSE a sereghajtó ASI ellen (21-8), de sajnos az őszi szezon további mérkőzéseit nem sikerült győzelemmel zárni. Először idegenben a címvédő Eger ellen kapott ki a csapat 14-11-re, majd következtek Imperia-ban az Euroliga küzdelmei. Az otthon játszó Imperia (17-8) és a tavalyi Bajnokok Ligája győztes Sabadell (21-7) ellen nem sok eséllyel szálltak vízbe lányaink, viszont az orosz Uralocska és a francia Lille ellen volt némi remény a győzelemre. Sajnos azonban ezeken a meccseken sem sikerült meglepetést okozni: az oroszok 15-11, míg a franciák 10-6 arányban győztek.

Az olaszországi kiruccanás után hétközi mérkőzésen játszottuk az őszi szezon utolsó mérkőzését a Szentes ellen. Rosszul indult a találkozó, a vendégek első három lövése azonnal gólt eredményezett, s később is viszonylag könnyen lőtték át a zónánkat, ezért az első negyedben kétgólos hátrányba kerültünk. A folytatásban gyakorlatilag futottunk az eredmény után, de nem sikerült felzárkóznunk. Sok mozgásra épülő játékunkat nem különösebben díjazták a játékvezetők, a szentesiek simán megállították a középre úszó játékosainkat (gyakran teljesen üresen tátongott a centerposzt), miközben a kiállítási (és büntető) arány 10-5-ös mérleget mutatott a vendégek javára. A záró nyolc percben áttértünk szoros emberfogásra, amivel a negyed közepére ugyan még feljöttünk 11-10-re, de szinte azonnal kaptunk egy szabaddobásgólt, majd a legvégén még egy hátránygólt, így 13-10 arányban győzött a Szentes.

Módosítás dátuma: 2014. február 02. vasárnap, 15:22
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 59