logo

Login FormNem volt itthon a macska, cincogtak az egerek PDF Nyomtatás E-mail
2012. október 02. kedd, 07:00

Thumbnail
Három főegér

Három mérkőzést is játszott a hétvégén a BVSC 98-99-es csapata. Szombaton a Budapest bajnokságban előbb a Simon Dominikával felálló Vadász, majd a legjobbjait nélkülöző KSI ellen szállt vízbe a csapat, vasárnap pedig az országos bajnokságban a Fradi következett.

Végül is mindhárom találkozót magabiztosan nyerte a gárda, de a mutatott produkció hűen tükrözte az egész heti edzésminőséget (a BVSC felnőtt csapata Egyiptomban edzőtáborozott, ezért Levi bá' helyett ide-oda csapódott a csapat az edzéseken): nagyvonalú bemelegítés, elszórakozott helyzetek, önző megoldások jellemezték játékunkat.

A Fradi meccsre csak késve értünk át a lányoktól, de két dolog azért így is szembeötlő volt: egyrészt néha igencsak meghökkentő felállásban voltak vízben a srácok, másrészt Gyuri igazán rájöhetett volna a sokadik megúszásánál, hogy ha legalább egyet lóbál, akkor a góllövő lista elején végez, így azonban 7/0 lett a mérlege.

Kész szerencse, hogy ellenfeleink ezen a hétvégén messze a mi szintünk alatti játékerőt képviseltek, így egyik alkalommal sem forgott veszélyben a győzelmünk.

Eredmények:
98 Budapest bajnokság: BVSC-Vadász 13-7, KSI-BVSC 5-13
98 Országos gyermek bajnokság: FTC-BVSC 6-14

Módosítás dátuma: 2012. október 02. kedd, 07:00
 

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
  A biztonsági kód. Csak kisbetűs szavak, szóközök nélkül.
Biztonsági kód: