logo

Login Form



Most nem volt esélyünk PDF Nyomtatás E-mail
2012. november 11. vasárnap, 19:22

Thumbnail
Csak lazán

Az első kör záró fordulájára került sor ma délelőtt az országos gyermek bajnokságban, s a BVSC a listavezető Vasast fogadta a Szőnyi úton. Az Újpest mellett egyedül aktuális ellenfelünk rendelkezik olyan gárdával, amely kizárólag 98-asokból áll, ezért félig 99-esekből álló csapatunk csak hibátlan teljesítménnyel vehette volna fel sikerrel kecsegtetően a harcot ellenük.

Ezzel szemben rögtön a mérkőzés elején két-három lepattanónál is "elbambultunk", amivel szerencsés gólokhoz, büntetőhöz juttattuk a piros-kékeket. Ráadásul kapusunk is elbizonytalonodott kissé (úgy értem, korábbi bravúrjaihoz képest), így ezután két távoli lövés is hálónkban kötött ki. Ennek ellenére 4-6-os állásig egészen jól tartottuk magunkat, de az ekkor megejtett nagyobb mérvű cserét már a megadás jelének is tekinthettük (például Burián Gergőn pont Andris találta magát, ami azért minden elfogultságom ellenére sem tűnt túl megnyugtatónak).

El is húzott gyorsan a Vasas 6-7 góllal, így a mérkőzés vége már inkább edzőmeccsnek volt tekinthető. A legvégén Ákos bá' beküldte a Vasas "hátsó" sorát is, így az utolsó szűk három percben lőtt négy góllal kicsit sikerült kozmetikáznunk az eredményen, amely végül 12-15 lett a vendégek javára. Gratulálunk az ezzel az első fordulót 100%-al záró Vasasnak!

A vereség ellenére nem lehet okunk bánkódásra, több látványos megoldást is bemutatott a csapat (nekem újra Molnár Krisztián játéka tetszett a legjobban), egyértelmű a fizikai és taktikai fejlődés! A 99-esek számára pedig kimondottan építő az országos bajnokság tempója, főleg a tegnap látottak után.

Módosítás dátuma: 2012. november 12. hétfő, 08:35
 

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
  A biztonsági kód. Csak kisbetűs szavak, szóközök nélkül.
Biztonsági kód: