logo

Login FormGyőzelemmel nyitottuk meg az Eb-t Nagy-Britannia ellen PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 01. vasárnap, 09:47

Thumbnail
Látványos megnyitóval kedveskedtek a lányoknak a rendezők

A tegnapi lézershow-val színesített megnyitó után az isztambuli leány U17-es Európa-bajnokság legelső mérkőzését lányaink vívták Nagy-Britannia ellen. Várakozásainknak megfelelően lendületesen kezdett a csapat, rögtön az első negyedben nyolc gólt lőttünk, míg a britek nem tudtak betalálni. A második negyedben bekaptunk két elkerülhetőnek tűnő gólt, de így is növeltük előnyünket: 12-2-vel fordultak a csapatok.

A harmadik negyedben csak két gól esett (nagy örömünkre mindkettőt Panka szerezte megúszásból és centerből). A záró negyedben újra kicsit emeltük a tempót: a 6-1-es részeredménnyel 20-3-ra (8-0, 4-2, 2-0, 6-1) nyertük a találkozót! Kezdésnek, ráhangolódásnak kiváló volt a mérkőzés, holnap a csoportrangadó következik Hollandia ellen itthoni idő szerint 15:15-kor.

Figyelem, az isztambuli időpontból le kell vonni egy órát, tehát nálunk "hamarabb" kezdődnek a meccsek, amelyeket a torna honlapján élőben lehet követni: http://www.waterpoloist2013.com/Page/Live-Broadcast/154.

Panka két büntetővel, három kiállítással, és négy góllal (egy-egy megúszás-, előny- valamint két centergól) tudott hozzájárulni a sikerhez. További gólszerzők (ha jól láttam; később pontosítom): Gurisatti Gréta 5, Horváth Brigitta 4, Szilágyi Dorka 3, Kuna Szonja 2, Varga Viki 1, Leimeter Dóra 1.

Gratulálunk a győzelemhez, csak így tovább!

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 01. vasárnap, 14:01
 
Hozzászólások (1)
Hozzászólás
12013. szeptember 01. vasárnap, 13:52
MolnarAntal
Nagyaszerű volt,gratulálunk.

Tónipapa.

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
  A biztonsági kód. Csak kisbetűs szavak, szóközök nélkül.
Biztonsági kód: