logo

Login FormNem sikerült a négy közé jutás PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 06. péntek, 07:59

Thumbnail
Ez a tökéletes forgatás még faultot sem ért

Az Eb eddigi legfontosabb mérkőzését játszotta csapatunk csütörtökön a spanyolok ellen: a négy közé jutás volt a cél. Ezúttal sokkal jobban játszottunk, mint a nyolcaddöntőben, de érzésem szerint meg sem közelítettük a dunaújvárosi tornán Hollandia ellen nyújtott teljesítményünket, így 10-7-es vereséget szenvedtünk.

Rengeteg helyzetet hagytunk ki, például az összes emberelőnyünket, beleértve az időkérések utáni kulcsfontosságú fórokat is, míg ellenfelünk közel 70%-os mutatóval használta ki előnyeit.

Az első gólt még mi szereztük, de ezután (főleg az előbb említett előnygólokkal) 2-3 góllal ellépett ellenfelünk, amit végig tartani tudott. Ennek ellenére voltak olyan periódusai a találkozónak, amikor felzárkózhattunk volna, de a kritikus helyzetekben nem sikerült betalálni.

Vereségünk azt jelenti, hogy az 5-8-ik helyért játszik csapatunk a továbbiakban, legközelebb szombaton Ukrajna ellen, hazai idő szerint 11 órakor.

Panka az eddigieknél is kevesebb játéklehetőséget kapott (nagyjából összesen egy negyednyit játszott), egy szép forgatására még fault-ot sem kapott, ezért ezután befejezésre törekedett, de egyetlen lövése kapufa lett.

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt megtekinthető: http://www.gyuszibacsi.hu/ejkonyv/index.php/jegyzokonyv/index/2013IST_1.

Képek később.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 06. péntek, 08:03
 
Hozzászólások (3)
Jegyzőkönyv
12013. szeptember 06. péntek, 12:07
Kimondottan üdítő volt megint a megszokott jegyzőkönyvet látni. Kösz.
Spanyol meccs
22013. szeptember 06. péntek, 18:46
Szabó Adrienn
Sziasztok! :)
Viki is volt vízben, mert a jegyzőkönyvben nem írtad. Köszi a képeket! Nagyon várunk haza Benneteket, remélem tudunk beszélni!Vigyázzatok magatokra! Puszi mindenkinek!
Viki
32013. szeptember 06. péntek, 22:02
Administrator
Szia!
Tudom, hogy játszott, le is fotóztam, de nem volt hozzá írva akció, ezért tűnt úgy, mintha nem lett volna vízben. Javítottam.

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
  A biztonsági kód. Csak kisbetűs szavak, szóközök nélkül.
Biztonsági kód: