logo

Login FormRemek felkészülési mérkőzések a Vízvári kupában PDF Nyomtatás E-mail
2014. február 11. kedd, 10:20

Thumbnail
Kispad az UVSE meccs közben

Szombaton a Vízvári kupa csoportkörében először az ÚVSE serdülőivel kellett megküzdenie 99-es csapatunknak. Jóllehet ellenfelünknél sem Egér (Szatmári Kristóf), sem Séló (Sélley Rauscher Domonkos) nem játszott, rögtön az elején kiderült, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban a két évvel idősebbek legerősebb csapatával. 8-0 majd 14-1 után, ellenfelünk cserejátékosai ellen viszont már gólokat is tudtunk lőni, sőt az utolsó negyedet meg is nyertük. A 16-5-ös vereség ellenére nem lehet okunk panaszra, hiszen kiváló tapasztalatszerzés volt ez a mérkőzés: a fiúk megérezhették, hogy van még hova fejlődni sebességben, fizikumban...
 
Az A csoport következő találkozóján a Szeged szoros meccset vívott a Debrecennel. 8-6-os állásnál a szegediek edzőjét piros lappal kiállították, s mivel segédedző nem volt beírva, a továbbiakban csak a játékosok maradhattak a kispadnál. Nem tudom letagadni, hogy az addig semlegesként követett találkozón azonnal elkezdtem szurkolni a magukra maradt srácoknak, de nagyon úgy tűnt, hogy eldőlt a találkozó: pár perc alatt átvette a vezetést a Debrecen. Nagy meglepetésre azonban mégsem ők örülhettek a végén, mert Sikovanyec büntetőivel a csongrádiaknak sikerült megfordítani a mérkőzést (11-9)!
 
Rövid pihenő után a két vesztes összecsapásán fej-fej mellett haladtunk a debreceniekkel, mígnem a negyedik negyedre felőröltük az egyre fáradtabbnak tűnő és kipontozódásokkal tovább gyengült ellenfelünket (13-8 lett a vége). Ezzel a győzelemmel a következő szombaton Tatabányán a 9-12 helyért küzdhetünk meg az Eger, Tatabánya, Szombathely hármassal.
 
Csoportunk utolsó találkozóján simán nyert 14-7 arányban az esélyesebb Újpest a Szeged ellen, amellyel bejutott a legjobb négy közé, ahol a Vasassal játszik majd elődöntőt. A másik ágon Honvéd és Pécs között dől el, ki jut a döntőbe.

Módosítás dátuma: 2014. február 11. kedd, 10:23
 

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
  A biztonsági kód. Csak kisbetűs szavak, szóközök nélkül.
Biztonsági kód: