logo

Login FormFontos három pontot raboltunk Szentesről PDF Nyomtatás E-mail
2014. február 11. kedd, 10:31

Thumbnail
Micsoda hétvége volt ez!

Vasárnap Szentesre utaztunk, ahol a serdülő és ifi leány bajnokságok folytatódtak. Először a fiatalabbak összecsapására került sor, amely rangadónak számít ebben a korosztályban. Nagy iramban kezdődött a találkozó, s legalább a félidőig az volt az érzésem, hogy mindkét oldalon túlpörgött néhány kulcsjátékos, így rengeteg hibával játszottak a csapatok.

Az első negyedben két átlövésgóllal indított a Szentes, amelyre előnyből tudtunk válaszolni, majd a második negyedben csupán egyetlen gól esett, amivel egyenlítettünk. Térfélcserét követően Panka pár percet centerezett, ami rendesen elvonta a védők figyelmét, s Hertzka Orsi beúszásából valamint Kuna Szonja nullszöges rosszkézoldali lövéséből két góllal megléptünk, de átlövésekkel gyorsan visszajött a Szentes.

Legközelebb már csak a záró játékrészben nőtt meg a különbség, de ekkor már vendéglátóink nem tudtak visszazárkózni: három gólos előnyünkre még egyszer büntetőből válaszoltak, majd két perccel a vége előtt Panka két akciógóljával négyre nőtt a különbség. Végül 11-8 arányban győzött a csapat.

Sajnos az egy szem játékvezető nem nagyon bírta a nyomást, szerintem egyáltalán nem számított arra a felfokozott hangulatra, ami a "Szentes patriots" szurkolói, és a többi hazai néző buzdításából fakadt. Előbb egy valószínűleg a gólvonalon belülről kikotort lövést nem adott meg a hazaiaknak, majd elnézett egy két méteren belül kapott újpesti passzt, s megadta a "lesgólt". Ettől függetlenül a mutatott játék alapján szerintem mindenképpen az ÚVSE nyert volna, bár valószínűleg még kiélezettebb végjáték mellett.

Az ifi találkozón már két játékvezető volt, de izgalmak híján érdemes lett volna inkább átcsoportosítani őket az előző meccsre: 13-4-re nyertek ugyanis a mieink.

Következő vasárnap Dunaújváros csapatát fogadjuk, akikkel vélhetően pont fordítva, ifiben fogunk nagy csatát vívni.

Ellenfelünk edzői értékelése itt elolvasható: http://szentesivk.hu/utanpotlas_hirek.php

Néhány kép a mérkőzésekről: http://20140209szentes.ritz.fotoalbum.hu/

Módosítás dátuma: 2014. február 11. kedd, 18:22
 

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
  A biztonsági kód. Csak kisbetűs szavak, szóközök nélkül.
Biztonsági kód: