logo

Login FormBeharangozók
Leány ifi Eb menetrend PDF Nyomtatás E-mail
2013. augusztus 23. péntek, 13:15

Thumbnail
2013. évi leány ifi Eb Isztambul

Egyre több információ érhető el a szeptember 1-8. között megrendezésre kerülő leány ifi Eb-ről. Úgy tűnik, egy ország az utolsó pillanatban visszamondta a részvételt, így 13 csapat mérkőzik meg Isztambulban. Az indulók között hat komolyabb női vízilabda múlttal rendelkező ország szerepel (magyar, holland, orosz, görög, olasz és spanyol csapat), de sikerült úgy megtervezni a menetrendet, hogy legalább egy komoly meccset nyernie kelljen mindenkinek, aki a négy közé be szeretne kerülni. A legutóbbi U17-es Eb-t Görögország nyerte Magyarország, Spanyolország és Oroszország előtt 2011-ben. Most azonban teljesen új korosztály méretteti meg magát, a '96-ban és később születettek, akiknek még nem volt semmilyen világversenyük. Csapatunkban is csupán két dunaújvárosi lánynak van komolyabb nemzetközi tapasztalata: Gurisatti Gréta és Horváth Brigitta jelenleg is Voloszban küzd az U20-as vb-n. Ennek megfelelően különösebb elvárásaink nem lehetnek a csapat felé, hiszen teljesen ismeretlenek a korosztály erőviszonyai.

Az Eb előtt néhány nappal még lesz egy felkészülési torna Dunaújvárosban, ahol az orosz, holland és ausztrál U17-es csapattal küzd meg válogatottunk. Talán ott már többet megtudhatunk az esélyekről.

A menetrendből azonban kiolvasható, hogy Hollandia és Nagy-Britannia legyőzésével a negyeddöntőben elkerülhetjük a fent említett erősebb csapatokat, míg második hely esetén nagy valószínűséggel Spanyolországgal kell felvenni a harcot a nyolc között. Remélhetően a briteket meg tudjuk verni, így a csoportharmadik esettel nem foglalkoztam.

Íme az Eb csoportbeosztása:

Módosítás dátuma: 2013. augusztus 23. péntek, 14:02
Bővebben...
 
A prágai lány ORV menetrendje PDF Nyomtatás E-mail
2011. július 21. csütörtök, 07:07

Thumbnail
 

A hétvégén Prágában rendezik a 17 éves lányok hagyományos tornáját, az ORV-t (Olimpiai Reménységek Versenye). Mivel a meghívott közép-európai országok csapatai általában gyengébbek a mieinknél, így Magyarország rendszerint az egy évvel fiatalabb korcsoporttal képviselteti magát, ezúttal a 95-ös válogatottal.

A korosztályos válogatott Dunaújvárosban készült fel a megmérettetésre, és a keretszűkítést követően végül az alábbi lányok vehetnek részt a tornán (zárójelben az idei lánycsapatuk neve): Dancsa Réka (UVSE), Doroszlai Vanda (BVSC) kapusok; Bors Dorottya, Szabó Stefánia (BVSC), Horváth Brigitta, Sinka Gréta (Dunaújváros), Illés Henrietta, Virág Priscilla (Eger), Leimeter Dóra (Honvéd), Ritz Anna (Szeged), Magyar Tamara (Szentes), Azumah Franciska, Kiss Cintia, Kuna Klaudia, Kuna Szonja (UVSE).

Módosítás dátuma: 2013. január 01. kedd, 17:28
Bővebben...
 
"Play 4 EU" - Belgrádban a lányokkal PDF Nyomtatás E-mail
2011. június 23. csütörtök, 21:11

Thumbnail
 

A hétvégén a "Play 4 EU" elnevezésű tornára Belgrádba utazik a 95-ös lányválogatott, s mivel Panka is meghívást kapott, igyekszünk tájékoztatni a mérkőzésekről.

A tornán résztvevő csapatok:

Lányok:
Partizan Beograd
Yordo Zenta
Primorje Rijeka
'95 lány válogatott

Fiúk:
Partizan Beograd
Crvena Zvezda VET
HAVK Mladost Zagreb
Szentes

Módosítás dátuma: 2013. január 01. kedd, 17:30
Bővebben...
 
Nicsak, ki fog játszani! PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 29. szerda, 16:05

A tavaly még Vodafone Pólósuli-ként szereplő 97-es korosztály idén már ASI Vasas néven indul a korosztályos Budapest bajnokságban. A csapat 119 napja (majdnem 4 hónapja!) nem játszott hivatalos mérkőzést, utoljára június 5-én Szentendrén verte a Pécs csapatát 18-12-re. Most szombaton Cegléden a helyiek és a Fradi ellen szállnak vízbe a gyerekek.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 29. szerda, 16:09
Bővebben...
 
Vasárnap kezdenek a legkisebbek PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 23. csütörtök, 08:17


2010. szeptember 26-án Cegléden rendezik a fiú Budapest bajnokság '99-es korosztályának nyitó fordulóját.

Nem is akármilyen mérkőzésekkel, hiszen rögtön az első fordulóban Vodafone PS-Honvéd és UVSE-KSI rangadókra kerül sor. A Pólósuli meccsét (stabil mobil internet esetén) 11 órától élőben követhetik nyomon az otthonmaradó szülők, nagyszülők itt a jegyzőkönyvek\közvetítések menüpont alatt. Jóllehet a Beck Péter emléktornán mindkét oldalon játszottak idősebb lányok, és a csapatok összetétele is változott a nyáron, reméljük, Andriséknak a júniusi tornához hasonlóan ismét sikerül legyőzniük a Honvédot! Bárhogy is alakul azonban ez a mérkőzés, a fordulót követően már tisztábban látható lesz, mely csapatok lesznek esélyesek az éremszerzésre.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 23. csütörtök, 08:23
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2